BETALING

Bij Libra Djewelz kunt u veilig online betalen. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen een gewenste betalingsmethode tussen zit daarom bieden wij u een ruime keuze aan betalingsopties aan. Als u een betaalwijze selecteert word u automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Mollie of Paypal. Bij de opties 'Rekening' en 'Onder rembours' betaald u op een later moment.

Op het moment dat uw betaling is afgerond word u teruggebracht naar de website van Libra Djewelz. Uw bestelling wordt direct verzonden na ontvangst van uw betaling, tenzij u ervoor kiest om achteraf te betalen.

De betaling gebeurt altijd via een SSL-beveiligde server die uw gegevens versleuteld verstuurd. Dit houdt in dat uw gegevens niet kunnen worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

 

U kunt met verschillende betaalmethoden en cadeaukaarten bij ons bestellen.

 

Betaalwijzen

 

 

Betalen met IDEAL

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. IDEAL is het systeem dat u met 1 klik naar uw vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Als u internetbankieren van ABN AMRO, ASN bank, Bunq, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kunt u direct gebruik maken van IDEAL, u hoeft zich hier niet apart voor aan te melden. IDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij uw eigen bank.

 

Betalen met creditcards

U kunt bij ons betalen met een VISAcard, Mastercard en American Express via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. U kunt uw creditcardgegevens op onze beveiligde site invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling van uw betaling.

 

Betalen met bancontact

Als u in België internetbankiert kunt u via Mollie met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met uw bankpas. U kunt gebruik maken van Bancontact als u aangesloten bent bij 1 van de volgende banken: ABK Bank, Argenta, Bank J. van Breda, AXA Bank, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, Bpost Bank, CBC, CPH, Crelan, Deutsche Bank, Hello Bank, Keytrade Bank, Fintro, ING, KBC, Nagelmackers, Record Bank, VDK Spaarbank.

 

Betalen met SOFORT banking/Klarna

Met SOFORT banking/Klarna kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Als u voor deze optie kiest dan selecteert u uw land en bank. Hierna kunt u inloggen bij uw eigen bank in uw vertrouwde betaalomgeving. U kiest het account waar u de betaling mee wilt doen. Nadat u de betaling heeft gedaan keert u automatisch terug naar de webshop waar u uw bestelling af kunt ronden.

 

Betalen via overschrijving

Kiest u voor betalen via overschrijving dan dient u het verschuldigde bedrag zelf over te maken op het rekeningnummer van de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Mollie regelt voor ons de overschrijvingen. U krijgt een scherm te zien met een betaalverzoek en met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, u kunt er ook voor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mailadres te sturen en het later over te maken. Denk er in dat geval wel om dat wij uw betaling 14 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst bij ons binnen moet zijn anders dan moeten we helaas uw bestelling annuleren.

 

Hebt u een rekening bij de ING of Bunq en gebruikt u de app van uw bank dan kunnen wij het u nog makkelijker maken. U kunt dan ook betalen via de QR-code die u kunt vinden in de mail en/of het scherm door deze QR-code simpelweg in te scannen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw pakket.

 

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal hebt u een PayPal-account nodig. Deze kunt u aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van uw betaling word u terug gestuurd naar de website van Libra Djewelz.

 

Betalen op rekening (achteraf betalen)

Kiest u voor betalen op rekening dan hoeft u nog niet direct te betalen. Wij maken uw bestelling in orde en sturen het pakket naar het opgegeven afleveradres samen met de factuur. Na ontvangst van het pakket kunt u het verschuldigde bedrag overmaken op het rekeningnummer van Libra Djewelz. Vergeet hierbij niet om bij 'Omschrijving' het factuurnummer te vermelden. Onze bankgegevens staan op de factuur.

 

Betalen onder rembours

Kiest u voor betaling onder rembours dan betaald u uw bestelling pas bij ontvangst van uw pakket. U betaald uw bestelling aan de bezorger en het postbedrijf maakt het bedrag over op de rekening van Libra Djewelz. Let op Als u voor deze optie kiest wordt er €8,- euro extra in rekening gebracht.

 

Betalen met een cadeaubon van Libra Djewelz

Betalen met een cadeaubon van Libra Djewelz is heel eenvoudig. Iedere Libra Djewelz cadeaubon heeft een unieke code, deze code kunt u tijdens het bestelproces invullen in het vak 'Kortingsbon', daarna klikt u op de knop 'gebruiken' en de betaling wordt meteen verwerkt. Indien er na het gebruik van de code nog een bedrag open blijft staan dan kunt u dit betalen met één van de andere betaalopties. Blijft er na het gebruik van de code nog een bedrag op de bon staan dan blijft deze uiteraard beschikbaar voor andere aankopen.

 

Betalen met de VVVcadeaukaart

Gefeliciteerd met uw VVVcadeaukaart! Deze kunt u bij Libra Djewelz besteden, u gaat dan als volgt te werk: Tijdens het bestelproces kiest u bij betalingsmogelijkheden de optie 'rekening', geeft in het veld 'opmerkingen' aan dat u met een cadeaukaart betaald. Rondt de bestelling af. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een mail met daarin een betaallink, als u op deze link klikt krijgt u een betaalscherm te zien, u kiest hier voor de optie 'VVVcadeaukaart', u vult de gevraagde gegevens in en voltooid de betaling. Zodra de betaling is voltooid sturen wij uw bestelling naar het opgegeven adres.

 

Heeft u een product betaald met de VVVcadeaukaart maar wilt u het retourneren? Dit kan uiteraard! Wij storten het betaalde bedrag weer terug op uw giftcard, u kunt dan ook het beste deze kaart bewaren totdat u zeker weet dat u het product houdt.

 

Betalen met de Webshopgiftcard

Gefeliciteerd met uw Webshopgiftcard! Deze kunt u bij Libra Djewelz besteden, u gaat dan als volgt te werk: Tijdens het bestelproces kiest u bij betalingsmogelijkheden de optie 'rekening', geef in het veld 'opmerkingen' aan dat u met een giftcard betaald. Rondt de bestelling af. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een mail met daarin een betaallink, als u op deze link klikt krijgt u een betaalscherm te zien, u kiest hier voor de optie 'Webshopgiftcard', u vult de gevraagde gegevens in en voltooid de betaling. Zodra de betaling is voltooid sturen wij uw bestelling naar het opgegeven adres.

 

Heeft u een product betaald met de Webshopgiftcard maar wilt u het retourneren? Dit kan uiteraard! Wij storten het betaalde bedrag weer terug op uw giftcard, u kunt dan ook het beste deze kaart bewaren totdat u zeker weet dat u het product houdt.

 

 

Commentaren: 1
  • #1

    Charissa (zaterdag, 24 maart 2018 12:45)

    De website is leuk

Hip & safe label van hippeshops.nl, hippe en veilige webshops waar het leuk shoppen is
Hip en safe shoppen bij Libra Djewelz - Keurmerk van hippeshops.nl!


VOLG LIBRA DJEWELZ

Nieuwsbrief

CONTACTINFORMATIE

 Libra Djewelz

www.libradjewelz.nl

info@libradjewelz.nl

050-3644302


Betaalmethoden


Verzending