BETALINGsmethoden

Bij Libra Djewelz kun je veilig online betalen. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen een gewenste betalingsmethode tussen zit daarom bieden wij je een ruime keuze aan betalingsopties aan. Als u een betaalwijze selecteert word je automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Mollie of Paypal. Bij de opties 'Rekening' en 'Onder rembours' betaal je op een later moment.

Op het moment dat jou betaling is afgerond word je teruggebracht naar de website van Libra Djewelz. Jou bestelling wordt direct verzonden na ontvangst van je betaling, tenzij je ervoor kiest om achteraf te betalen.

De betaling gebeurt altijd via een SSL-beveiligde server die jou gegevens versleuteld verstuurd. Dit houdt in dat je gegevens niet kunnen worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

 

U kunt met verschillende betaalmethoden en cadeaukaarten bij ons bestellen.

 

Betaalwijzen

 

 

Betalen met IDEAL

Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. IDEAL is het systeem dat je met 1 klik naar jou vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN bank, Bunq, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van IDEAL, je hoeft zich hier niet apart voor aan te melden. IDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij jouw eigen bank.

 

Betalen met creditcards

Je kunt bij ons betalen met een VISAcard, Mastercard en American Express via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Je kunt jouw creditcardgegevens op onze beveiligde site invoeren en wij zorgen samen met jou creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling van je betaling.

 

Betalen met bancontact

Als je in België internetbankiert kun je via Mollie met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met je  bankpas. Je kunt gebruik maken van Bancontact als je aangesloten bent bij 1 van de volgende banken: ABK Bank, Argenta, Bank J. van Breda, AXA Bank, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, Bpost Bank, CBC, CPH, Crelan, Deutsche Bank, Hello Bank, Keytrade Bank, Fintro, ING, KBC, Nagelmackers, Record Bank, VDK Spaarbank.

 

Betalen met SOFORT banking/Klarna

Met SOFORT banking/Klarna kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Als je voor deze optie kiest dan selecteer je je land en bank. Hierna kun je inloggen bij jou eigen bank in je vertrouwde betaalomgeving. Je kiest het account waar je de betaling mee wilt doen. Nadat je de betaling hebt gedaan keer je automatisch terug naar de webshop waar je je bestelling af kunt ronden.

 

Betalen via overschrijving

Kies je voor betalen via overschrijving dan dien je het verschuldigde bedrag zelf over te maken op het rekeningnummer van de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Mollie regelt voor ons de overschrijvingen. Je krijgt een scherm te zien met een betaalverzoek en met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in jou eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, je kunt er ook voor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mailadres te sturen en het later over te maken. Denk er in dat geval wel om dat wij jouw betaling 14 dagen nadat je de bestelling hebt geplaatst bij ons binnen moet zijn anders moeten we helaas je bestelling annuleren.

 

Heb je een rekening bij de ING of Bunq en gebruik je de app van jou bank dan kunnen wij het je nog makkelijker maken. Je kunt dan ook betalen via de QR-code die je kunt vinden in de mail en/of het scherm door deze QR-code simpelweg in te scannen. Zodra wij jou betaling hebben ontvangen verzenden wij jou pakket.

 

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van jou betaling word je terug gestuurd naar de website van Libra Djewelz.

 

Betalen op rekening (achteraf betalen)

Kies je voor betalen op rekening dan hoef je nog niet direct te betalen. Wij maken jou bestelling in orde en sturen het pakket naar het opgegeven afleveradres samen met de factuur. Na ontvangst van het pakket kun je het verschuldigde bedrag overmaken op het rekeningnummer van Libra Djewelz. Vergeet hierbij niet om bij 'Omschrijving' het factuurnummer te vermelden. Onze bankgegevens staan op de factuur.

 

Betalen onder rembours

Kies je voor betaling onder rembours dan betaal je je bestelling pas bij ontvangst van je pakket. Je betaald je bestelling aan de bezorger en het postbedrijf maakt het bedrag over op de rekening van Libra Djewelz. Let op Als je voor deze optie kiest wordt er €8,- euro extra in rekening gebracht.

 

Betalen met een cadeaubon van Libra Djewelz

Betalen met een cadeaubon van Libra Djewelz is heel eenvoudig. Iedere Libra Djewelz cadeaubon heeft een unieke code, deze code kunt u tijdens het bestelproces invullen in het vak 'Kortingsbon', daarna klikt u op de knop 'gebruiken' en de betaling wordt meteen verwerkt. Indien er na het gebruik van de code nog een bedrag open blijft staan dan kun je dit betalen met één van de andere betaalopties. Blijft er na het gebruik van de code nog een bedrag op de bon staan dan blijft deze uiteraard beschikbaar voor andere aankopen.

 

Betalen met de VVVcadeaukaart

Gefeliciteerd met jou VVVcadeaukaart! Deze kun je bij Libra Djewelz besteden, je gaat dan als volgt te werk: Tijdens het bestelproces kies je bij betalingsmogelijkheden de optie 'rekening', geef in het veld 'opmerkingen' aan dat je met een cadeaukaart betaald. Rondt de bestelling af. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een mail met daarin een betaallink, als je op deze link klikt krijg je een betaalscherm te zien, je kiest hier voor de optie 'VVVcadeaukaart', je vult de gevraagde gegevens in en voltooid de betaling. Zodra de betaling is voltooid sturen wij jou bestelling naar het opgegeven adres.

 

Heb je een product betaald met de VVVcadeaukaart maar wil je het retourneren? Dit kan uiteraard! Wij storten het betaalde bedrag weer terug op jou giftcard, je kunt dan ook het beste deze kaart bewaren totdat je zeker weet dat je het product houdt.

 

Betalen met de Webshopgiftcard

Gefeliciteerd met jou Webshopgiftcard! Deze kun je bij Libra Djewelz besteden, je gaat dan als volgt te werk: Tijdens het bestelproces kies je bij betalingsmogelijkheden de optie 'rekening', geef in het veld 'opmerkingen' aan dat je met een giftcard betaald. Rondt de bestelling af. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een mail met daarin een betaallink, als je op deze link klikt krijg je een betaalscherm te zien, je kiest hier voor de optie 'Webshopgiftcard', je vult de gevraagde gegevens in en voltooid de betaling. Zodra de betaling is voltooid sturen wij jou bestelling naar het opgegeven adres.

 

Heb je een product betaald met de Webshopgiftcard maar wil je het retourneren? Dit kan uiteraard! Wij storten het betaalde bedrag weer terug op jou giftcard, je kunt dan ook het beste deze kaart bewaren totdat je zeker weet dat je het product houdt.

 

 

Commentaren: 3
 • #3

  G. Collé (zaterdag, 22 december 2018 17:27)

  Ik betaal met een giftcard

 • #2

  Mirjam van Dam (zaterdag, 15 december 2018 13:53)

  Ik betaal met een Webshop Giftcard!!

 • #1

  Charissa (zaterdag, 24 maart 2018 12:45)

  De website is leuk

Hip & safe label van hippeshops.nl, hippe en veilige webshops waar het leuk shoppen is
Hip en safe shoppen bij Libra Djewelz - Keurmerk van hippeshops.nl!


VOLG LIBRA DJEWELZ

Nieuwsbrief

CONTACTINFORMATIE

 Libra Djewelz

www.libradjewelz.nl

050-3644302


Betaalmethoden


Verzending