Hits: 0

Ontdek alle taken die u kunt uitbesteden!

Ervaart u iedere dag enorm veel stress omdat u taken niet afgerond krijgt? En zit u met de handen in het haar omdat u door de bomen het bos niet meer ziet? Verspil geen verdere tijd en download mijn gratis template en kom er achter wat ik voor u uit handen kan nemen zodat u weer meer rust en energie ervaart. 

Je ontvangt de template direct in jouw mailbox

0
Jaar ervaring
0 +
Downloads
0 +
Tevreden klanten
necklace, heart, stones-2149668.jpg

Sieradenstijl

Alles over welke oorbellen passen bij de vorm van je gezicht en welke kettingen en armbanden passen bij jouw persoonlijkheid en jouw lichaamsbouw.  Dat alles samengevat in een makkelijk te lezen persoonlijke stijlgids.

girl, smile, hat-7649893.jpg

Fashionstijl

Dit e-book is jouw persoonlijke stylist op afstand. Welke sieraden passen bij jouw outfit en wat is jouw ideale outfit om te dragen naar je werk of naar een feestje. Lees het allemaal in jouw persoonlijke stijlgids.

beauty, nail polish, colour-3712239.jpg

Kleurstijl

Kom er achter welke kleuren het beste passen bij jouw huidtint, haarkleur en de kleur van je ogen. En ontdek welke kleuren perfect matchen met elkaar en met je outfit. Daarnaast heeft iedere horoscoop zijn eigen ideale kleuren, kom er achter welke dat voor jou zijn.

Wat levert het je op:

Wij zijn genomineerd voor:

Wij zijn als bedrijf en voor onze producten genomineerd voor verschillende prijzen waar wij ongelofelijk trots op zijn

wat klanten
zeggen over mij

5/5
Het boek heeft mij heel veel geleerd over mijn eigen stijl en hoe ik die het beste kan laten zien, zonder teveel geld uit te moeten geven of drastische veranderingen moet ondergaan. de schrijfster schrijft zo lekker luchtig, dat ik dat boek binnen 1 dag uit had!
Lianne de Boer
Designer
Interessant boek over kledingstijlen en bijpassende sieraden en alles wat bij jouw lichaamsbouw past. Heel veel handige tips en een echte inspiratiebron. Een echte aanrader!
Alicia Vermeer
Management assistente
In dit boek vele tips waar veel meiden vaak over in zitten. Het boek wordt zo grappig beschreven, dat ook wanneer je niks om sieraden geeft het toch leuk blijft om het te lezen. De mooie foto's zijn een groot pluspunt, waar je meerdere keren naar wilt kijken.
Valerie de Jong
Winkelmanager

Ontdek je ideale stijl In jouw Persoonlijke Stijlgids

Vul hieronder je gegevens in en ik stuur hem je per mail toe.

Neem contact op

Westinghousestraat 27-10

9727 GR Groningen

T: +31(0)50 3644302

E: info@libradjewelz.nl