EVENEMENTEN EN BEURZEN

Libra Djewelz staat regelmatig op evenementen en beurzen. Wil je onze sieraden en accessoires eens live zien? Kom ons dan eens bezoeken op één van de events waar wij staan. Kijk gauw in onze agenda of wij binnenkort bij jouw in de buurt zijn!


 

AGENDA

 

Donderdag 8 maart - Internationale vrouwendag te Borger


Woensdag 18 april 2018 - Ladies night Vue cinemas te Hoogezand

Oh what a night! De Ladies Night is het gezelligste avondje uit met je vriendinnen, combineer shoppen met een film, goodiebag en hapje & drankje!

De Matchmaker (Ladies Night)


Woensdag 19 september 2018 - Ladies night Kinepolis bioscoop te Groningen

Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de nieuwe film Doris op het grote scherm. Na afloop ontvang je ook nog een goodiebag!

 


Woensdag 28 november 2018 - Ladies night Vue Cinemas te Hoogezand

Geniet van een heerlijk avondje uit met vriendinnen, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Voor aanvang van de film kan je bovendien even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer.
Tip: Als Movie Passer betaal je slechts € 5,- voor de Ladies Night.

Ladies night Vue cinemas met als film All you need is love

Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 - Kerstmarkt Wezup

In het Drentse Wezup, een schilderachtig dorpje tussen Emmen en Westerbork, is elk jaar een unieke kerstmarkt langs vele oude boerderijen en schuren. In 2018 is dit op 7, 8 en 9 december.

De kerstmarkt van Wezup begon in 1990, dit jaar is het inmiddels de 28e editie. De kerstmarkt trekt elk jaar duizenden bezoekers. Niet alleen uit ons land maar ook velen uit de Duitse grensstreek. De markt wordt gehouden in de vaak eeuwenoude boerderijen. Zie je het al voor je? Nostalgische klinkerstraatjes, boerderijen met rietgedekte daken… een ouderwetse kerstsfeer dus. ’s Avonds verlichten honderden waxinelichtjes de route en creëren een sprookjesachtige sfeer.

De toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De kerstmarkt van Wezup is een gezellige middag / avond uit voor het hele gezin! In de schuren van de deelnemende boerderijen zijn allerhande artikelen te koop; van kerstartikelen tot verzorgingsproducten.

Er staan vele standhouders ingeschreven! De ijsvereniging en de dorpsvereniging serveren warme hapjes en drankjes tegen betaalbare prijzen. In het hele dorp worden dezer dagen de bekende knieperties gebakken. Wees dus welkom op de kerstmarkt in Wezup!

Kerstmarkt Wezup

Zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 - Kerst op Nienoord

Geniet twee dagen van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Genieten van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijkste kerstfiguren. Maak een ritje met de arrenslede of met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, koekjes versieren of bezoek de schiettent. De kerstman heet u van harte welkom.

 

Kerstmarkt kerst op Nienoord

2019

Vrijdag 8 maart 2019 - Internationale vrouwendag in Borger

Meer informatie volgt!

Commentaren: 3
 • #3

  G. Collé (zaterdag, 22 december 2018 17:27)

  Ik betaal met een giftcard

 • #2

  Mirjam van Dam (zaterdag, 15 december 2018 13:53)

  Ik betaal met een Webshop Giftcard!!

 • #1

  Charissa (zaterdag, 24 maart 2018 12:45)

  De website is leuk

Hip & safe label van hippeshops.nl, hippe en veilige webshops waar het leuk shoppen is
Hip en safe shoppen bij Libra Djewelz - Keurmerk van hippeshops.nl!


VOLG LIBRA DJEWELZ

Nieuwsbrief

CONTACTINFORMATIE

 Libra Djewelz

www.libradjewelz.nl

050-3644302


Betaalmethoden


Verzending