OVER ONS

Foto eigenaresse Libra Djewelz Daphne Reijnen

Leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop! Mijn naam is Daphne Reijnen, oprichtster van Libra Djewelz. Ik zal je wat vertellen over mijzelf zodat je weet wie er achter deze webshop zit. In 2014 ben ik begonnen met sieraden maken, naast de drukke banen die ik toen had, merkte ik dat door creatief bezig te zijn de stress verdween. Het verlangen om fulltime met iets bezig te zijn waar echt mijn passie ligt werd steeds groter en zo is langzaam het idee ontstaan om een eigen webshop te runnen en niet alleen om mijn eigen sieraden te verkopen maar een combinatie van mijn eigen ontwerpen en dat van andere merken. Ik ben een liefhebber van sieraden en ik heb er ontzettend veel plezier in om voor jouw een hele mooie collectie samen te stellen. Naast de sieraden ben ik ook voortdurend op zoek naar mooie accessoires en musthaves die goed passen in het assortiment van Libra Djewelz en waarvan ik denk en hoop dat jij ze ook mooi zult vinden voor jezelf of om als cadeautje aan iemand te geven. Kortom, een webshop met mooie en soms verrassende producten die voldoen aan de Libra Djewelz standaarden: kwaliteit, trendy, comfort en betaalbaarheid.

Wij staan met Libra Djewelz regelmatig op beurzen en evenementen. Check de agenda om te zien of wij binnenkort bij je in de buurt zijn. Een deel van de collectie kun je dan live zien.

 

Hoe wij werken bij Libra Djewelz - Sieraden en accessoires webshop

Alle bestellingen worden met zorg samengesteld, ingepakt en verstuurd. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand? Dan zit je bij Libra Djewelz goed. Je kunt (kosteloos) gebruik maken van onze cadeauservice. Wij besteden hier veel aandacht aan, je kunt er van op aan dat wij jouw cadeau heel mooi inpakken.

Wij proberen zo laagdrempelig mogelijk te zijn, vanaf €25,- betaal je al geen verzendkosten, het is mogelijk je bestelling achteraf te betalen en ben je toch niet tevreden met je product? Je kunt eenvoudig het product retourneren, retouren worden bij ons snel afgehandeld. Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen, via het contactformulier, via de mail, via de chat, via social media of via de telefoon. Ook hier zijn wij snel met antwoorden.

 

Wij vinden het belangrijk om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen, dit wil zeggen, met respect voor mens, dier en natuur. Voor ons heeft dit echt de toekomst! Zowel voor als achter de schermen zijn wij constant bezig met het verbeteren van de onderneming. De leveranciers, producenten en andere relaties waar wij mee werken zoeken wij dan ook zorgvuldig uit.

 

We houden de laatste trends in de gaten maar blijven daarnaast ook trouw aan producten waar vraag naar is. Mocht je toch nog wat missen in de shop schroom dan niet ons een bericht te sturen dan gaan wij voor je op zoek. Service is voor ons heel belangrijk. Wij staan open voor alle reacties.

 

 Heb je vragen en/of opmerkingen laat het ons weten. Wij vinden het leuk om van je te horen.

Commentaren: 3
 • #3

  G. Collé (zaterdag, 22 december 2018 17:27)

  Ik betaal met een giftcard

 • #2

  Mirjam van Dam (zaterdag, 15 december 2018 13:53)

  Ik betaal met een Webshop Giftcard!!

 • #1

  Charissa (zaterdag, 24 maart 2018 12:45)

  De website is leuk

Hip & safe label van hippeshops.nl, hippe en veilige webshops waar het leuk shoppen is
Hip en safe shoppen bij Libra Djewelz - Keurmerk van hippeshops.nl!


VOLG LIBRA DJEWELZ

Nieuwsbrief

CONTACTINFORMATIE

 Libra Djewelz

www.libradjewelz.nl

050-3644302


Betaalmethoden


Verzending