Ben je op zoek naar een mooi cadeau maar kun je niet beslissen wat je zult geven? Een cadeaubon is altijd een fantastisch idee! Libra Djewelz cadeaubonnen zijn tegelijkertijd vouwdoosjes, al een cadeautje op zich! Je krijgt er ook een cadeaukaartje bij voor een persoonlijke boodschap. Als je ervoor kiest om het cadeau naar diegene te versturen voor wie de cadeau bestemd is, dan vullen wij het cadeaukaartje voor je in. Tijdens het bestelproces kun je bij opmerkingen aangeven wat er in het kaartje moet komen te staan.

 

Hoe werkt het:

De cadeaubon bevat een code die ingewisseld kan worden bij een bestelling in onze online winkel. De code kan worden ingevuld in het vak 'kortingsbon' tijdens het bestelproces. De waarde van de cadeaubon wordt bij gebruik van onze cadeauboncode in mindering gebracht op het totaal van de bestelling. Mocht er een bedrag over blijven op de kaart dan blijft het resterende tegoed natuurlijk inwisselbaar. Als er een bedrag bij de bestelling open blijft staan na het gebruik van de cadeaucode dan kan het restbedrag eenvoudig afgerekend worden met alle gangbare betaalmethodes.

 

We kunnen de cadeaubon naar jouw toesturen maar we kunnen de cadeaubon ook direct naar iemand anders toesturen. Bij het bestellen vink je de box 'andere afleveradres' aan en vul je het adres van diegene die je wilt verrassen in. Bij opmerkingen kun je aangeven of je de factuur per post of via e-mail wilt ontvangen. Vul je niets in dan versturen wij de factuur standaard naar je e-mailadres.

 

Wij hebben cadeaubonnen in verschillende bedragen. Wil je een cadeaubon met een andere waarde? Dat kan! Stuur even een berichtje en dan maken we het voor je in orde!

 

Belangrijk om te weten:

Cadeaubonnen van Libra Djewelz:

 • Zijn in te wisselen in de online winkel van Libra Djewelz.
 • Zijn ook geldig voor aanbiedingen en acties.
 • Zijn onbeperkt geldig.
 • Zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 • Hoeven niet in één keer besteed te worden.

Commentaren: 3
 • #3

  G. Collé (zaterdag, 22 december 2018 17:27)

  Ik betaal met een giftcard

 • #2

  Mirjam van Dam (zaterdag, 15 december 2018 13:53)

  Ik betaal met een Webshop Giftcard!!

 • #1

  Charissa (zaterdag, 24 maart 2018 12:45)

  De website is leuk

Hip & safe label van hippeshops.nl, hippe en veilige webshops waar het leuk shoppen is
Hip en safe shoppen bij Libra Djewelz - Keurmerk van hippeshops.nl!


VOLG LIBRA DJEWELZ

Nieuwsbrief

CONTACTINFORMATIE

 Libra Djewelz

www.libradjewelz.nl

050-3644302


Betaalmethoden


Verzending