Privacy Policy

1. INLEIDING

Libra Djewelz respecteert de privacy rechten van alle online bezoekers, gebruikers en klanten van haar site en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandelt. Libra Djewelz heeft een privacy en Cookie beleid welke wij als richtlijn gebruiken voor de manier waarop wij de informatie die onze bezoekers ons geven verzamelen, opslaan en gebruiken. Door uw persoonsgegevens op te geven op onze website gaat u ermee akkoord dat Libra Djewelz uw gegevens overeenkomstig dit privacy policy gebruikt. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Libra Djewelz mag persoonlijke informatie gebruiken voor het verwerken van uw bestellingen, voor het verwerken van betalingen en om haar bezoekers een persoonlijke winkelervaring te bieden.

Dit Privacy en Cookie beleid is niet van toepassing op websites in het beheer van andere organisaties waarnaar wij linken en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige persoonlijke informatie welke via Libra Djewelz door u worden verzonden aan deze derde partijen. Zorg er dus altijd voor dat u het privacy beleid van deze bedrijven leest alvorens je jouw persoonlijke informatie met hen deelt.

Libra Djewelz verzameld persoonlijke informatie op verschillende manieren wanneer u een order plaatst of wanneer u zich registreert voor diensten aangeboden door Libra Djewelz. Door te registreren accepteert u de verzameling van uw persoonlijke gegevens door Libra Djewelz. Om uw bestelling te kunnen verwerken, om op fraude te kunnen checken en om uw bestelling te kunnen voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan; uw aanspreekvorm, achternaam, e-mail-, huis-, verzend- en factuuradres en land.

2. PERSOONSGEGEVENS - DEZE PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN WE

We verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van u.

  • Voor- en achternaam
  • Post- en factuuradres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (vast en mobiel)
  • Social media accountnamen
  • Factuurnummer 

Hoe komen we aan uw persoonsgegevens

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van uzelf verkregen of van openbare bronnen zoals Social media.

3. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Bestellingen

Voor het uitvoeren van een bestelling hebben wij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van bestellingen en e-mail contact over de voortgang van uw bestelling. Voor het overige zullen wij uw gegevens alleen gebruiken met uw uitdrukkelijke toestemming. Om uw bestelling te kunnen verwerken en om uw bestelling te kunnen voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan; uw naam, e-mail-, huis-, verzend- en/of factuuradres en betaalgegevens. Wij bewaren deze gegevens maximaal 2 jaar.

Reacties

Als u een reactie op onze website achterlaat, in het gastenboek of onder een blogpost, dan verwerken wij uw naam. Dit laten wij in principe oneindig staan, tenzij het gastenboek of de blogpost van de website verdwijnt of wanneer u een verwijderingsverzoek bij ons indient. We hebben een gerechtvaardigd belang om deze reacties te laten staan, met name wanneer er ook weer antwoord is gegeven, door ons of een derde, op uw reactie.

Contact

Heeft u contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, ons contactformulier, via de chat, WhatsApp of social media, dan hebben wij van u gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op uw bericht aan ons. Wij verwerken deze gegevens in maximaal 5 jaar, om bijvoorbeeld te kunnen zien wanneer we voor het laatst contact hebben gehad, waar dat over is gegaan en hoe u toen reageerde. Het is ons gerechtvaardigd belang om dat te weten, zodat we u beter kunnen helpen en beter prioriteiten kunnen stellen. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij bieden geïnteresseerden een nieuwsbrief aan waarmee wij u informeren over nieuws en interessante aanbiedingen over onze producten en diensten. Uw naam en e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden voor onze nieuwsbrief. We bewaren uw gegevens voor dit doeleinde, totdat u zich heeft uitgeschreven.

Facturatie

Als u bij on een bestelling hebt geplaatst, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die bestelling. Dat zijn in elk geval uw naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is (afhankelijk van voor welke betalingsoptie u kiest). We bewaren facturen en betaalgegevens 7 jaar.

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

  • Hosting van onze website, Jimdo
  • Boekhoudprogramma, E-boekhouden.nl
  • Mailservers, Jimdo en Hotmail
  • Telefoondiensten, What's app
  • Betaaldiensten, Mollie, Plink en Knab
  • Bezorgdiensten, Postnl en DPD

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Met alle verwerkers, binnen en buiten de EER, hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten.

5. Jouw rechten

We informeren u graag over de rechten die u hebt en de invloed die u kunt uitoefenen op de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wilt u een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@libradjewelz.nl.

Inzage, rectificatie en wissing

U hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van u verwerken en u mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

U hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat u gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Maakt u bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we uw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

U hebt het recht uw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat u deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer u ons toestemming had gegeven om uw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we uw gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van uw toestemming, dan mag u deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking.

Klachten

Heeft u klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan? U hebt het recht uw klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6. Beveiliging persoonsgegevens

Libra Djewelz verplicht zich om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en om de veiligheid van door u aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. Wanneer u een bestelling plaatst gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL) encryptie om deze informatie te beschermen van oneigenlijk gebruik

7. Cookies

Op deze site gebruiken we cookies, een cookie is een klein bestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Libra Djewelz gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van onze website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op onze site dus een stuk prettiger. Cookies kunnen worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de help-functie van uw browser.

Social media

Wij willen het voor u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd.

Links

Op onze website zal u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

8. Derden

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Ook stellen wij uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden, m.u.v. derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Creditcard en bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken.

9. Betalen met Paypal

Naleving van de Wetten inzake gegevensbescherming. Met betrekking tot alle Persoonsgegevens die worden verwerkt door PayPal en de Verkoper in verband met deze Overeenkomst, zijn PayPal en de Verkoper beide Verwerkingsverantwoordelijken met betrekking tot deze verwerking. PayPal en de Verkoper gaan akkoord met de naleving van de Wetten inzake gegevensbescherming die van toepassing zijn op Verwerkingsverantwoordelijken met betrekking tot het verstrekken van hun respectieve diensten of anderszins in verband met deze Overeenkomst. Om twijfel te voorkomen: PayPal en de Verkoper hebben elk hun eigen, zelfstandig bepaalde privacybeleid, kennisgevingen en procedures voor de Persoonsgegevens die zij bewaren en zijn elk een Verwerkingsverantwoordelijke (en niet gezamenlijke Verwerkingsverantwoordelijken).

Bij het naleven van de Wetten inzake gegevensbescherming, zullen PayPal en de Verkoper zonder beperking:

a. alle toepasselijke beveiligingsmaatregelen in verband met de verwerking van Persoonsgegevens te allen tijde implementeren en onderhouden;

b. een overzicht bijhouden van alle verwerkingsactiviteiten die overeenkomstig deze Overeenkomst zijn uitgevoerd; en

c. niet opzettelijk iets doen of iets toelaten dat tot een schending kan leiden door de andere partij van de Wetten inzake gegevensbescherming.

10. Wijzigingen

Wij behouden ten alle tijden het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacy beleid op deze website.

VRAGEN EN FEEDBACK

Als u vragen heeft of als u wenst te reageren over dit Privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen:

Libra Djewelz

Westinghousestraat 27-10

9727 GR Groningen

Nederland

tel.nr.: 050-3644302

E-mail: info@libradjewelz.nl

Website: https://www.libradjewelz.nl

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 69733570

Ons B.T.W.-nummer is: NL110638530B02

 

Libra Djewelz respecteert de privacy van alle bezoekers en gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandelt. Door uw persoonsgegevens op te geven op onze website gaat u ermee akkoord dat Libra Djewelz uw gegevens overeenkomstig dit privacy policy gebruikt. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

 

Gebruik van onze diensten

Voor het uitvoeren van een opdracht hebben wij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van bestellingen en e-mail contact over de voortgang van uw bestelling. Voor het overige zullen wij uw gegevens alleen gebruiken met uw uitdrukkelijke toestemming. Om uw bestelling te kunnen verwerken en om uw bestelling te kunnen voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan; uw naam, e-mail-, huis-, verzend- en/of factuuradres en betaalgegevens.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

 

Cookies
Op deze site gebruiken we cookies, een cookie is een klein bestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Libra Djewelz gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van onze website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op onze site dus een stuk prettiger. Cookies kunnen worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de help-functie van uw browser.

 

Derden

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Ook stellen wij uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden, m.u.v. derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling (Postnl, DPD) of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Creditcard en bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken.

Op onze website treft u mogelijk links aan naar websites van derden. Libra Djewelz draagt geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Leest u hiervoor het Privacy Policy van de website die u bezoekt.

 

Bescherming van uw persoonlijke informatie

Libra Djewelz verplicht zich om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en om de veiligheid van door u aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Wanneer u een bestelling plaatst gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL) encryptie om deze informatie te beschermen van oneigenlijk gebruik.

 

Toegang tot en het wijzigen van persoonlijke informatie
Op verzoek verlenen wij de mogelijkheid aan alle bezoekers van onze site tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt en die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf via het contactformulier op de website.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij bieden geïnteresseerden een nieuwsbrief aan waarmee wij u informeren over nieuws en interessante aanbiedingen over onze producten en diensten. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden voor onze nieuwsbrief.

 

Contactformulier

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Wijzigingen

Wij behouden ten alle tijden het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacy beleid op deze website.

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om zo het gebruik van de website te kunnen analyseren. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. In het geval dat het IP-adres op deze website wordt geanonimiseerd, wordt uw IP-adres in de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van het Akkoord over de Europese Economische Ruimte door Google eerst verkort. Alleen in buitengewone gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de Verenigde Staten overgebracht en daar verkort. In opdracht van de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken om te evalueren hoe de website wordt gebruikt, om rapporten over de activiteiten op de website op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot het gebruik van de website en het internet. De in het kader van Google Analytics door uw browser overgebrachte IP-adres wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google. U kunt het opslaan van cookies voorkomen door in uw browser een daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Verder kunt u het vastleggen en verwerken van de door de cookies gegenereerde gegevens (inclusief uw IP-adres) voorkomen door via de volgende link de zogenaamde "opt-out browser add-on" te downloaden en installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Je kan voorkomen dat Google Analytics gegevens verzamelt door hier te klikken. Er wordt dan een “opt-out cookie” op je website geplaatst, dat zorgt dat je gegevens niet meer worden verzameld als je deze website bezoekt.

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics. Wij wijzen u erop dat op deze website Google Analytics met de code "gat._anonymizeIp();" is uitgebreid om een anonieme registratie van IP-adressen (zogenaamde IP masking) te garanderen.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 treedt een nieuwe Europese wet in werking, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), deze wet houdt in dat u meer rechten krijgt wat betreft uw persoonsgegevens. Alle bovenstaande blijft van kracht. De volgende maatregelen worden aan ons privacybeleid toegevoegd:
- U heeft recht op dataportabiliteit. Dit houdt in dat u het recht heeft om persoonsgegevens die wij van u bewaren op te vragen en te ontvangen.
- Wij verwerken uw gegevens alleen met uw uitdrukkelijke toestemming en daarnaast wordt het voor u net zo makkelijk om deze toestemming weer in te trekken.
- U krijgt recht op vergetelheid. Dit houdt in dat u naast het recht dat u heeft ons te vragen uw gegevens te verwijderen, u ook het recht krijgt om van ons te eisen dat wij de verwijdering doorgeven aan alle organisaties die van ons deze gegevens hebben gekregen. Dit zijn organisaties die het voor ons mogelijk maken bestellingen uit te voeren.

 

Vragen en feedback

Als u vragen heeft of als u wenst te reageren over dit Privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen:

Libra Djewelz
Westinghousestraat 27-10
9727 GR Groningen
Nederland
tel.nr.: 050-3644302
E-mail: info@libradjewelz.nl
Website: https://www.libradjewelz.nl
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 69733570
Ons B.T.W.-nummer is:  NL110638530B02

Commentaren: 1
  • #1

    Charissa (zaterdag, 24 maart 2018 12:45)

    De website is leuk

Hip & safe label van hippeshops.nl, hippe en veilige webshops waar het leuk shoppen is
Hip en safe shoppen bij Libra Djewelz - Keurmerk van hippeshops.nl!


VOLG LIBRA DJEWELZ

Nieuwsbrief

CONTACTINFORMATIE

 Libra Djewelz

www.libradjewelz.nl

info@libradjewelz.nl

050-3644302


Betaalmethoden


Verzending